X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Хотел Вавилон
13/11/2017 |  16:02 ⇒ 16:05 | Аутор: РТРС

Дарко Елез изашао из затвора

Дарко Елез у петак је напустио Казнено-поправни завод у Сремској Митровици након што је одслужио већи дио деветогодишње казне, потврђено је за Н1 из Управе за извршење кривичних санкција Министарства правде Србије.
Дарко Елез       Извор: http://radiosarajevo.ba/ -
Дарко Елез Извор: http://radiosarajevo.ba/

Како преноси Н1, Елез је добио условни допуст.

''Дарко Елез је добио условни допуст 10.11. 2017. године. Осуђен је био на казну затвора од 9 година, на издржавање казне је ступио 1.9.2009. године, а казна је требала да истакне да буде 1.9.2018. године'', саопштили су из Министарства правде Србије.

Подсјећамо, Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду којом је претпрошле године Дарко Елез због недостатка доказа ослобођен оптужби за подстрекавање на убиство Ђорђа Ждрале.

Осим Елезу, суд је потврдио ослобађајућу пресуду и осталим оптуженима, међу којима је Небојша Јоксовић, главни свједок сарадник у поступку који се води против Дарка Шарића и његове групе за шверц 5,8 тона кокаина.

Елез је казну затвора издржавао након што је осуђен за организацију криминалне групе која је у претходном периоду починила неколико кривичних дјела, између осталог трговину дроге и изнуду.

Извор: Н1