latinica  ћирилица
14/11/2017 |  18:40 | Аутор: РТРС

Лутовац: Можемо да завршимо квалификације без пораза

Млада фудбалска репрезентација Србије налази се на правом путу да избори директан пласман на Европско првенство. "Орлићи" послије пет мечева имају исто толико побједа, а голом Александра Лутовца савладана је Јерменија у гостима (1:0).
Млада фудбалска репрезентација Србије (Фото: FSS/Promo) -
Млада фудбалска репрезентација Србије (Фото: FSS/Promo)

Изабраници Горана Ђоровића су у досадашњем току квалификација показали да имају квалитет, што је само потврђено у посљедњем мечу, иако у тиму није било носилаца игре ове репрезентације - Немање Радоњића, Андрије Живковића и Марка Грујића, који су прекомандовани у А селекцију.

- Овакве утакмице су најтеже, јер смо на папиру били фаворити. Након тешког меча у Аустрији, дошли смо веома потрошени и најбитније је да смо однијели бодове. Ова репрезентација има квалитет да прође групу непоражена, надам се да ће тако и бити – рекао је нападач Рада Александар Лутовац.

На половини такмичења "орлићи" имају пет бодова више од првог пратиоца Русије и сасвим изгледне шансе да се као први у групи директно пласирају на Европско првенство, које ће се 2019. године одржати у Италији.

Извор: Блиц, ФСС