latinica  ћирилица
01/12/2017 |  22:21 ⇒ 22:27 | Аутор: РТРС

Шамац- Изабрано општинско руководство СНСД-а

На вечерашњој изборној конференцији СНСД-а Шамац именован је нови Општински одбор који ће предводити Ведран Ђурђевић.
Шамац: Изборна конференција СНСД-а - Фото: СРНА
Шамац: Изборна конференција СНСД-аФото: СРНА


Ђурђевић је истакао да је вечерас СНСД показао сву своју снагу.

"Изабрано је ново руководство које ће даље снажити и јачати СНСД у овој локалној заједници, које ће сљедеће године на општим иборима обезбиједити апсолутну подршку предсједнику Републике Српске Милораду Додику и СНСД-у", каже Ђурђевић.

Он је поручио да ће шамачки СНСД наставити да јача и да ће посебну пажњу посветити Активу жена СНСД и младим социјалдемократама.

Извршни секретар СНСД-а за изборну јединицу шест Бојана Васиљевић Пољашевић истиче да јој је задовољство да послије локалних избора СНСД-а у Шамцу има већи број одборничких мандата него што је странка имала у претходном периоду.

"Захвалила бих досадашњем руководству странке. Ово данас у Шамцу је ствар демократског процеса који је предвиђен статутом СНСД-а. Честитам новом руководству и срећан будући рад", каже Пољашевићева.

Предсједник Младих социјалдемократа Републике Српске Денис Шулић истиче да је најважнија подршка СНСД-у, те да су они као млади социјалдемократи јако важан политички дио странке.

"Ова конференција и нови Општински одбор СНСД који има велики број младих гарант је раста и развоја СНСД у Шамцу и у изборној јединици шест. Сигуран сам да ће СНСД у Бијељини и у Шамцу на сљедећим општим изборима остварити убједљиве побједе", каже Шулић.

Извор: Срна