latinica  ћирилица
06/12/2017 |  15:53 ⇒ 16:03 | Аутор: РТРС

Брнабић: Изетбеговић прокоментарисао "никад није досадно"

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је након састанка са делегацијом Предсједништва БиХ да је тај састанак протекао у позитивној атмосфери, а да је коментар бошњачког члана Бакира Изетбеговића на њено питање о атмосфери која је пратила заједничку прес-конференцију чланова Предсједништва и предсједника Србије Александра Вучића био да "никад није досадно".
Ана Брнабић - Фото: СРНА
Ана БрнабићФото: СРНА

Брнабићева, која се са делегацијом Предсједништва БиХ састала непосредно након конференције на којој су предсједавајући Предсједништва БиХ Драган Човић и бошњачки члан Бакир Изетбеговић изнијели опречне ставове о спољној политици БиХ /у односу на Београд/, рекла да то не би још коментарисала јер, како је навела, није била на лицу мјеста.

"Питала сам их како је протекао прес. Имали су различите погледе. Бакир Изетбеговић је рекао да никад није досадно. То је његов поглед", рекла је Брнабићева.

Она је додала да је састанак искористила да захвали БиХ за подршку Србији у кандидатури за сједиште Транспортне заједнице југоисточне Европе, за коју је Београд данас у Бриселу и изабран.

Извор: СРНА