latinica  ћирилица
29/12/2017 |  16:44 ⇒ 30/12/2017 | 11:16 | Аутор: РТРС

Честитка "Јединствене Русије" предсједнику Српске поводом Дана Републике

Предсједник Вишег вијећа сверуске политичке странке "Јединствена Русија" Борис Гриздов честитао је Дан Републике Српске предсједнику Српске Милораду Додику и Савезу независних социјалдемократа.
Писмо Јединствене Русије - Фото: РТРС
Писмо Јединствене РусијеФото: РТРС

Честитку преносимо у цијелости:

"Поштовани господине Додик,

Дозволите да честитам Вама и СНСД-у Дан Републике Српске. Током протеклих година Република је успјела да постигне значајне успјехе у рјешавању политичких и економских проблема, социјалних питања, савладавања посљедица свјетске финансијске и економске кризе. Веома је битно да у наше компликовано вријеме Ваша странка озбиљно доприноси јачању јединства српског народа, мира и стабилности на Балкану, наизмјеничном ширењу добросусједских веза са Русијом.

Убијеђен сам да уз Ваше активно пословање, добре односе повјерења и узајамног разумијевања странака "Јединствене Русије" и Савеза независних социјалдемократа настављају да се развију, доприносе конструктивној сарадњи међу Русијом и Републиком Српском.

Желим Вама, поштовани господине Додик, и свим члановима ваше странке даље успјехе, а Републици Српској-мир и процват", наводи се у честитки "Јединствене Русије".