latinica  ћирилица
06/01/2018 |  17:42 ⇒ 07/01/2018 | 18:05 | Аутор: РТРС

Богат Божићни програм РТРС-а (ВИДЕО)

Радио-телевизија Републике Српске је и ове године припремила цјелодневни програм посвећен најрадоснијем хришћанском празнику- Божићу.
Божићни програм - Фото: РТРС
Божићни програмФото: РТРС

Програм је почео јутрос у шест Викенд јутром, Од 12.30 часова преселили смо се у Етно село Станишићи гдје је сценом продефиловало више од 500 учесника, који су свирали, играли, пјевали, те се такмичили у старим народним дисциплинама.

У Божићном програму РТРС-а очекује вас и осам културно умјетничких друштава, шест водитеља, велика естрадна имена попут Мериме Његомир, Неде Украден, Снежане Ђуришић, Маринка Роквића, а све уз пратњу оркестра Милана Јовановића Јабучанца.

Водитељском пару Божићног програма Сандри Ђукановић и Срђану Радановићу, за најрадоснији празник придружиле су се и колеге из Херцеговине, Семберије, Крајине, те Сарајевско-романијске регије.

Пјесма Херцеговаца, игра Сембераца, гуслање Романијаца, коло Крајишника... све је то слика и богатства нашег народа, чије ћете представљање видјети у празничном програму намијењеном свим генерацијама гледалаца РТРС-а.

Будите уз РТРС!