latinica  ћирилица
09/01/2018 |  10:27 | Аутор: РТРС

Шулић: На кући премијерке Српске истакнута застава Републике

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић рекао је Срни да је на кући предсједника Владе Републике Српске Жељке Цвијановић истакнута застава Републике Српске поводом обиљежавања 9. јануара - Дана Републике, те да не разумије манипулације покрета "Рестарт Српска" који тврди супротно.
Денис Шулић - Фото: СРНА
Денис ШулићФото: СРНА

"Ми као друштво, поготово млади, не треба да се бавимо манипулацијама. Сви смо видјели да је на кући предсједника Владе истакнута застава", навео је Шулић.

Он сматра да манипулације, као што су ове покрета "Рестарт Српска", не доприносе развоју Српске, а самим тим ни обиљежавању Дана Републике, који празнују сви у Републици Српској.

"Стефан Благић, који је покренуо ову манипулацију, покренуо је и причу у вези са акцизама, након чега су га упозорили они за које ради да промовише ставове који су супротни онима Европске комисије и ЕУ, па се напрасно повукао из тога", каже Шулић.

Он је поручио да ће Млади социјалдемократи увијек подржати све младе који раде на добрим активностима, од којих ће имати користи и Република, и њени грађани.

Покрет "Рестарт Српска" критиковао је предсједника Владе Републике Српске Жељку Цвијановић, која је и потпредсједник СНСД-а, што није истакла заставу на својој породичној кући у Бањалуци уочи Дана Републике.

Извор: СРНА