latinica  ћирилица
09/01/2018 |  20:07 | Аутор: РТРС

Турци послали понуду, Милер напушта Партизан и прелази у Газијантеп?!

Послије непуна четири мјесеца могло би да дође до растанка Патрика Милера и Партизана. Плејмејкер црно-бијелих је добио понуду турског прволигаша Газијантепа и ускоро ће бити познато да ли ће клуб из Хумске остати без битног играча у борби за плеј-оф АБА лиге.

Кошаркаши Партизана воде велику борбу са конкурентима за улазак међу четири најбоље екипе у регионалном такмичењу, али би у наставку сезоне могли да буду веома ослабљени. На столу црно-бијелих налази се конкретна понуда за плејмејкера и уколико буде прихваћена, све три стране ће профитирати.

Црно-бијели би у том случају инкасирали значајна финансијска средства, већа него што су уложила у Милера. Американац би требало да у новом клубу има већу плату него у садашњем клубу, док ће Газијантеп добити кошаркаша ког већ дуго жели у својим редовима.

Милер је љетос приликом доласка у клуб потписао двогодишњи уговор, па би, уколико усред сезоне напусти Хумску, Партизан послије дужег времена добио обештећење за неког играча. Посљедњи пут се то десило 2014. године, када је Богдан Богдановић прешао у Фенербахче.

Извор: Блиц