latinica  ћирилица
03/03/2018 |  20:31 ⇒ 20:33 | Аутор: РТРС

Фестивал 84- Даноноћне егзит журке на шест локација широм Јахорине

На премијерном издању "Фестивала 84" у организацији "Егзит" тима, који ће бити одржан од 15. до 18. марта на Јахорини, биће организоване дневне и ноћне журке на пет бина широм ове олимпијске љепотице, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".
"Фестивал 84" Јахорина -
"Фестивал 84" Јахорина

"Фестивал 84" биће отворен специјалним догађајем и дневним партијем у четвртак 15. марта, док 16. марта ујутру почиње права олимпијска журка која ће трајати непрестано све до недјеље, 17. марта.

Олимпијски дух 1984. године биће оживљен на главној фестивалској бини - "олимпик мејн стејџу", на којој ће наступити нека од највећих имена свјетске електронске сцене, као што су "Сигма", "Ејжн даб фондејшн", Јорис Ворн, али и регионалне "Бед копи", "Форест пипл" и "Ван Гог".

Музички пламен на главној бини, која ће бити смјештена у великом монтажном објекту испред хотела "Бистрица" палиће се два централна дана фестивала, 16. и 17. марта од 20.00 часова, док ће програм трајати до 6.00 ујутру.

Након тога журка ће бити премјештена на "супер џи афтерпарти стејџу", који ће се налазити у клубу "Бистрица".

Програм на овој бини почињаће у раним јутарњим часовима и трајаће до 10.00 часова, а публици на Фестивалу ће се представити клупске звијезде попут Синише Тамамовића, Младена Томића, Вудиа, Феђе Кнајда и Андреја Јелића.

На "Фестивалу 84" биће представљене три дневне зоне на ски стазама, а главна дневна бина налазиће се поред хотела "Вучко" која ће радити 16. и 17. марта од 11.00 до 17.00 часова.

"Вучко бину" ће предводити њемачки "хаус" маг Сандрино, као и водеће регионалне звијезде Марко Настић у сету са Дејаном Милићевићем, а наступиће и Кристијан Молнар, Александер де Функ и Афтер арер.

На бини "Адико џамп стејџ" током сва четири фестивалска дана биће представљени најбољи свјетски хитови уз популарна регионална ди-џеј имена.

На "свич стејџу", који ће бити смјештен на 1.560 метара надморске висине код ски-лифта Огорјелица, 16. и 17. марта од 10.00 до 17.00 часова представиће се најбољи хип-хоп, бејс и драм енд бејс извођачи као што су МР Мехикано, Меракон, Ди-џеј соул, Хелем Нејс и Контра енд индиго, уз специјална гостовања извођача са главне бине.

За посјетиоце фестивала биће организован аутобуски превоз из Сарајева и са Пала 16. и 17. марта од 20.00 до 23.00 часова, док ће посјетиоци, такође, организовано кући моћи да се врате 17. и 18. марта од 3.00 до 6.00 часова.

Цијена повратне карте је девет КМ из Сарајева, односно шест КМ са Пала, док ће посјетиоци који се запуте својим аутомобилом на Јахорину моћи да користе паркинг у оквиру Олимпијског центра.

Извор: СРНА