latinica  ћирилица
04/03/2018 |  10:24 ⇒ 13:01 | Аутор: РТРС

"Зворник -стан" продужио гријање током ноћних сати (ВИДЕО)

Због вишедневног температурног минуса у Зворнику, дистрибутер топлотне енергије а.д. "Зворник - стан" одлучио је, прије неколико дана, режим рада прилагодити новонасталим временским приликама и продужити испоруку топлотне енергије до 23 сата и 30 минута, односно два и по сата дуже него до сада.
Зворник - Фото: РТРС
ЗворникФото: РТРС

Одлука "Зворник - стана" да продужи термин испоруке гријања награда је за 2.200 корисника Градске топлане који су током ове сезоне гријања у континуитету имали квалитетно гријање јер неће бити фактурисана корисницима.

- То је наш поклон нашим корисницима. Временске неприлике су нас навеле да размишљамо о томе и дошли смо до закључка да продужимо гријање и да буде што краћа пауза између момента када искључујемо греиање и момента поновног кретања, тако да смо то свели на два три сата, истиче Миодраг Јевтић, директор а.д. "Зворник-стан".

Продужени режим испоруке топлотне енергије и топли радијатори обрадовали су грађане.

Одлука ће важити и у наредном периоду, до осјетног побољшања временских прилика. Нови режим рада неће створити проблеме Градској топлани јер располаже довољним количинама залиха и квалитетном опремом.

- Имамо добру опрему на високом техничком нивоу и немамо никаквих застоја. Тако да се надам да су грађани задовољни  овим начином гријања, додаје Јевтић.

Сезона гријања у Зворнику почела је 15. октобра прошле године и одвија се без икаквих проблема, а требало би да траје до средине априла.