latinica  ћирилица
06/03/2018 |  14:21 | Аутор: РТРС

Партизан преломио: Ђукић тренер до краја сезоне

Мирослав Ђукић остаће на клупи Партизана до краја сезоне на клупи "парног ваљка", пошто клуб у овом тренутку није успио да му пронађе адекватну замјену, сазнаје Блицспорт.
Мирослав Ђукић (Фото: М. Вукадиновић) -
Мирослав Ђукић (Фото: М. Вукадиновић)

Стратег тима из Хумске не може да се похвали добрим резултатима, посебно овог прољећа, када је у само три кола просуо пет бодова и дозволио да му лидер Црвена звезда додатно умакне, на чак 14 бодова.

Притом, није успио ни да елиминише Викторију из Плзења у шеснаестини финала Лиге Европе, од које је Партизан испао послије безидејне игре у реваншу. Навијачи су рекли своје, па су послије пораза од нишког Рандичког (0:1) устали против Ђукића захтијевајући од њега да напусти клуб.

Истог става су били и у клубу, само се тражило рјешење по ком ће се раскинути уговор са тренером који је дошао претходног љета. Ипак, до договора није дошло, а клупу Партизана није желио у овом тренутку да дође ниједан од жељених кандидата (Владимир Ивић, Илија Столица, Александар Станојевић и Марко Николић), па је одлучено да на кормилу остане Ђукић.

Извор: Блиц