latinica  ћирилица
06/03/2018 |  14:44 | Аутор: РТРС

Милојевић о Доналду: Нема лоших играча, са свима сам задовољан

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да се улази у циљну равнину и да је свака утакмица битна.
Владан Милојевић - Фото: Novosti.rs
Владан МилојевићФото: Novosti.rs

"Улазимо у циљну равнину и свака утакмица је јако битна. Згуснут је распоред, али смо навикли. Очекујемо добар фудбал, добру утакмицу, као што су увијек дербији кола. Прошло је незгодно вријеме, очекујем пун стадион", рекао је Милојевић новинарима у Београду.

Звезда ће у сриједу гостовати Војводини у 26. колу Суперлиге, у утакмици у којој ће покушати да настави побједнички низ и задржи или увећа предност од 14 бодова над другопласираним Партизаном.

Новинаре је занимао Милојевићев коментар на лошу форму капитена екипе Мичела Доналда и да ли је то посљедица тога што му на љето истиче уговор.

"Не волим да причам о појединцима. Задржао бих за себе да ли Доналд игра добро или не. Нема лоших играча. Задовољан сам са свима. Неко теже улази у форму, неко не улази, некоме треба много времена, некоме не... Доналд је веома битан шраф за Црвену звезду и видјећемо како ће се ствари одвијати", навео је тренер црвено-бијелих.

Наредни ривал Војводина послије 25 утакмица заузима осмо мјесто са 37 бодова, а тренер Звезде је навео да његову екипу "не треба да завара њихова позиција" јер новосадски клуб заслужује бољи пласман.

"Војводина је увијек била изазов и у сваком случају знамо да је поред Звезде и Партизана негде трећи-четврти клуб у Србији. То је увијек био дерби, да ли се играо у Новом Саду или Београду. Нису имали завидних издања због турбуленција у јесењем дијелу, али су се тотално консолидовали са доласком много добрих играча и тренером са којим су направили препознатљиву игру. Од Војводине увијек можете да очекујете лијеп фудбал", рекао је Милојевић.

Тренер Војводине Илија Столица се претходних дана помињао као могући насљедник Мирослава Ђукића на клупи Партизана.

Упитан за мишљење о томе, Милојевић је одговорио: "Имам доста посла у свом тиму и само сам на то фокусиран".

Утакмица између Војводине и Црвене звезде биће одиграна у сриједу од 18.00 на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

Извор: Б92