latinica  ћирилица
06/03/2018 |  15:04 | Аутор: РТРС

Звијезде Фестивала 84 стижу раније да овјере стазе на Јахорини!

Егзит тим улази у завршну фазу припрема новог Фестивала 84 који ће бити одржан од 15. до 18. марта у Олимпијском центру Јахорина, који блиста ове сезоне уз идеалне услове на стазама.
Звијезде скијају на Јахорини (Фото: EXIT team) -
Звијезде скијају на Јахорини (Фото: EXIT team)

Неке од водећих звијезда фестивала одлучиле су да лично испробају стазе на којима су се прије њих спуштали највећи асови скијања још током Зимских олимпијских игара 1984. године које су лајтмотив новог Егзитовог фестивала! Међу њима су и британски хит дуо Сигма, те словеначки техно отац и врстан скијаш Умек, али и руски хитмејкери Филатов и Карас!

Британски звјездани тандем изузетно добро познаје сњежне стазе, јер Сигма наступа на свим најважнијим зимским музичким фестивалима, а њихова пјесма "Higher" сматра се незваничном бордерском химном у посљедњих пар година. Не чуди стога да су хтјели да остану на Јахорини након свог наступа и лично испробају стазе на којима је исписана свјетска олимпијска историја.

Умек на Јахорину стиже два дана прије наступа, а пред долазак на Фестивал 84 изјавио је да се увијек добро проведе у БиХ.

- Овдашњи људи су страствени рејвери и ту се осјећам међу својима, стекао сам пуно пријатеља током свих ових година. Јахорина ме асоцира на Вучка и на то колико сам предано пратио Олимпијске игре кад сам био млађи - рекао је он.

И руски ди-џеј тандем, Алекс Карас и Дмитри Филатов на Јахорину долазе три дана раније, не би ли се увјерили у зимску понуду Јахорине и провели неколико дана уживајући на снијегу.

Берлински ди-џеј Сандрино такође је издвојио два додатна дана у свом густом распореду да би ухватио неколико жица на олимпијској љепотици и прославио крај зиме на најбољи могући начин. Након опуштања ће трећег дана фестивала, 17. марта, загријати све посјетиоце на Вучко дневној бини својим јединственим хаус сетом!

На првом издању Фестивала 84 на Јахорини на двије ноћне и три дневне бине наступиће нека од најактуелнијих свјетских, регионалних и домаћих музичких имена, саопштили су организатори.