latinica  ћирилица
09/03/2018 |  11:10 ⇒ 11:11 | Аутор: РТРС

Наредних дана топлије, уз кишу мјестимично

У Републици Српској ће наредних дана бити топлије, уз сунчане интервале, промјењиву облачност и кишу која ће падати мјестимично, речено је данас Срни у Републичком хидрометеоролошком заводу.
Прољеће - Фото: РТРС
ПрољећеФото: РТРС

У Српској ће сутра, током дана, бити још топлије уз промјењиву облачност и сунчане интервале. Поподне се очекује слаба киша мјестимично, а највиша дневна температура ваздуха биће од 11 до 18 степени Целзијусових.

Дежурни метеоролог у Републичком хидрометеоролошком заводу Драшко Рудан навео је да ће у недјељу, 11. марта, током дана бити топло, вјетровито, суво и промјењиво вријеме уз сунчане интервале.

"Увече и током ноћи очекује се наоблачење из правца запада са кишом. Највиша дневна температура биће од 15 до 22 степена Целзијусова", рекао је Рудан.

У понедјељак, 12. марта, задржаће се промјењиво вријеме, са чешћом и интензивнијом кишом ујутро и у дијелу пријеподнева. Током дана киша ће слабити, а највиша дневна температура ваздуха биће од 14 до 18 степени Целзијусових.

У уторак, 13. марта, током дана ће се задржати промјењиво и свјежије вријеме са слабом кишом мјестимично, која ће до краја дана престати у већини крајева. Највиша дневна температура ваздуха биће од девет до 14 степени Целзијусових.

Извор: СРНА