latinica  ћирилица
12/03/2018 |  11:41 ⇒ 14:23 | Аутор: РТРС

Џејми Карагер се извинио због пљувања дјевојчице

Џејми Карагер, некадашњи фудбалер Ливерпула и пандит (стручни консултант би био наприближнији, али не и егзактан превод) Скај Спортса, неколико пута се извинио након што је снимљен како пљује у правцу 14-годишње дјевојчице послије меча Манчестер Јунајтед - Ливерпул (2:1).
Џејми Карагер (фото:Sport klub) -
Џејми Карагер (фото:Sport klub)

Карагер се прво извинио путем Твитера, да би портпарол Скаја његов потез окарактерисао као "неприхватљив".

Инцидент је снимљен мобилним телефоном а први га је објавио таблоид "Дејли Мирор". Карагер отвара прозор свог аутомобила и пљује сусједно возило, гдје су се налазили отац и дјевојчица, навијачи Манчестер јунајтеда.

Отац је Карагеру говорио о управо завршеном мечу, док је дјевојчица сједјела на сувозачевом мјесту. Возач прво неколико пута спомиње резултат, док Карагер није реплицирао:

"У реду", чује се Карагер како изговара, а потом и пљује ка колима. Све се завршава тако што дјевојчица говори оцу како ју је Карагер пљунуо у лице.

 "Апсолутно није у реду. Извинио сам се читавој породици. Здиркивали су ме неколико пута, снимали су ме и напросто сам изгубио контролу. Нема изговора, извињавам се", написао је

Карагер, кога свакако очекује реакција Скај Спортса, који му за услуге анализе мечева енглеске Премијер лиге плаћа преко милион фунти годишње.

"Нисам видио дјевојчицу, била је наслоњена позади. Волио бих да она није умијешана. Мрзим што је она умијешана више од било чега", рекао је Карагер у понедјељак.

Карагер ради за Скај Спортс од 2013. године.

Извор: Агенције