X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
09/04/2018 |  11:11 | Извор: РТРС

Лажна дојава о бомби у "Џунгли"

Добојска полиција утврдила је да је била лажна дојава, упућена протекле ноћи, да је у просторијама угоститељског објекта "Џунгла" у овом граду постављена експлозивна направа.
Полиција РС - Фото: РТРС
Полиција РСФото: РТРС

Из добојске Полицијске управе саопштено је да је Полицијска станица Добој један дојаву добила око 23.50 часова.

Припадници те полицијске станице и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој из објекта су евакуисали сва лица и извршен је противдиверзиони преглед, те је утврђено да је ријеч о лажној пријави.

На лице мјеста упућени су припадници Територијалне ватрогасне једнице Добој и радници Службе хитне помоћи Дома здравља Добој, као и "Електро Добоја".

Припадници Полицијске управе Добој предузимају све потребне мјере и радње с циљем утврђивања свих околности пријаве и идентификовања извршиоца, или извршилаца извршеног кривичног дјела лажно пријављивање кривичног дјела, истиче се у саопштењу.

Полицијска управа Добој апелује да грађани на овај начин не злоупотребљавају полицију и друге укључене субјекте, те напомињему да свако лажно пријављивање кривичног дјела представља кривично дјело за које је предвиђена новчана казна или казна затвора.