latinica  ћирилица
11/04/2018 |  19:14 | Аутор: РТРС

Предсједник Роме донирао 230.000 евра за поправак фонтане у коју је скочио (ВИДЕО)

Предсједник Роме Џејмс Палота донирао је 230.000 евра за поправак фонтане у коју је скочио након побједе Роме над Барселоном и пласмана у полуфинале Лиге шампиона.
Џејмс Палота (фото: sempreinter.com) -
Џејмс Палота (фото: sempreinter.com)

Паллота је био пресрећан након што је Рома направила чудо те побједом над Барселоном резултатом 3:0 осигурала пласман у полуфинале Лиге шампиона. Славље је трајало до раних јутарњих сати, а Палота је између осталог скочио и у једну од градских фонтана.

Данас се предсједник Роме састао с градоначелницом Рима Вирџинијом Раги како би разговарали о новом стадиону, али је и изненадио једним великодушним потезом.

"Желим се захвалити градоначелници на заслуженој казни од 450 евра због скока у фонтану. Понијело ме је узбуђење, била је то сјајна ноћ за све нас у Риму. Не желим охрабривати друге људе да скачу у фонтане осим ако их не желе поправити. Одлучио сам да би донација од 230.000 евра за поправак фонтане била сјајан гест", изјавио је Палота.

Потом се осврнуо на синоћњу побједу над Барселоном.

"Био сам веома срећан, директор Мауро Балдисони вам може рећи да сам након жријеба рекао да је добар за нас. Знао сам да ће готово сви вјеровати да ћемо изгубити, тако да у суштини нисмо имали шта изгубити. Због тога сам сматрао да имамо велику шансу. Оно што смо урадили против Барселоне је показатељ какав је наш тим. Одиграли смо невјероватно 94 минуте, није баш да смо само имали среће. Не занима ме с ким ћемо играти у полуфиналу, јер се са свима можемо надигравати", завршио је Палота.

Извор: Кликс