latinica  ћирилица
15/04/2018 |  17:04 ⇒ 17:10 | Аутор: СРНА

Уједињена Српска: Представљено 11 кандидата за посланике у НСРС

Бањалучки градски одбор Уједињене Српске представио је данас 11 кандидата из Бањалуке, који ће бити на листи ове странке за Народну скупштину Републике Српске на предстојећим изборима.
Уједињена Српска - Фото: РТРС
Уједињена СрпскаФото: РТРС

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је новинарима да су, осим њега, кандидати Наталија Тривић, Милан Петковић, Мирела Кајкут Зељковић, Миња Шурлан, Валентина Бранковић, као и Валентина Кецман.

Осим њих, додао је он, на листи су и Драгана Рајилић, Невен Станић, Маринко Драгишић и Дарко Кременовић.

Стевандић је истакао да ова странка у овом моменту има "најбољи тим", те да ће на предстојећим изборима показати да је "једини прави побједник".

"Очекујем да имамо дупло више посланика него они који сматрају да их имамо три или четири", рекао је Стевандић новинарима прије почетка конвенције ове странке у Бањалуци.

Он је додао да је данас одржана и сједница Предсједништва ове странке, на којој су донесени амбициозни планови за наредни период.

"У већини изборних јединица имамо далеко изнад цензуса све резултате и странка смо са највише интеракција са грађанима у Српској путем друштвених мрежа и непосредног контакта", рекао је Стевандић.

Предсједник Градске организације Уједињене Српске Бањалука Милан Петковић рекао је да је да ће се ова странка залагати за концепт да на одговорна мјеста долазе људи стучно, а не страначки подобни.

"То ће бити наш концепт уједињења на знању, вољи и енергији. Доста нам је ислужених страначких војника који су политичари опште праксе, а који заузимају важне позиције", рекао је Петковић.