latinica  ћирилица
10/05/2018 |  20:47 | Аутор: РТРС

Партизан сломио отпор Динамика

Кошаркаши Партизана су пред неколико стотина гледалаца у хали "Александар Николић" савладали 87:71 (27:17, 17:22, 18:22, 25:10) у осмом колу групе Б Суперлиге Србије и тако су наставили борбу за прво мјесто пред плеј-оф.
Партизан (Фото:nezavisne.com) -
Партизан (Фото:nezavisne.com)

Црно-бијели су тако дошли до седме побједе у групи Б Суперлиге и наставили борбу за прво мјесто пред плеј-оф. Само, да би Партизан заиста са лидерске позиције и ушао у доигравање, потребно је да и да наредна два меча ријеши у своју корист, али и да ФМП изгуби барем једну утакмицу до краја сезоне. Тим из Железника такође има само један пораз, али и бољи међусобни скор од црно-бијелих.

Партизан су до побједе против Динамика водили Најџел Вилијамс-Гос са 19 поена, односно Кваме Вон са 15. На другој страни истакли су се Александар Тодоровић са 18 и Немања Крстић са 11 кошева. Тим са Дорћола је послије овог пораза остао на трећем мјесту у групи Б са по четири побједе и неуспјеха.

Напоменимо и то да је на мечу у хали "Александар Николић" била виђена и једна дирљива сцена, јер је навијач црно-белих Милош запросио девојку Милицу, после чега су добили овације навијача.