latinica  ћирилица
11/05/2018 |  19:24 | Аутор: Б92

Теодосић: Можда се вратим "Орловима" у јуну

Српски плејмејкер Милош Теодосић рекао је да још није разговарао са селектором Србије Сашом Ђорђевићем и да још не зна хоће ли играти за Србију у јуну.
Теодосић - Фото: Getty Images
ТеодосићФото: Getty Images

Србији слиједи трећи прозор квалификација за Свјетско првенство 2019. године у Кини.

Играчи НБА клубова и евролигаша су пропустили прва два, па је састав Србије изгледао знатно другачије у односу на уобичајен.

Теодосић је задовољан првом сезоном у НБА лиги и једино због повреде плантарне фасције није био срећан, пошто каже да се за сезону у најјачој лиги на свијету претходно добро спремио. Повреде су га од терена одвојиле на 37 од 82 утакмице.

- Не могу да будем незадовољан својим играма. Једина ствар око које нисам задовољан и срећан је та повреда која је дошла у тренутку кад сам се стварно спремио физички добро, али у сваком случају треба да будем задовољан првом сезоном. Мислим да су и људи из клуба задовољни, тако да ћемо видјети шта ће бити сљедеће године - рекао је Теодосић.

Повреда је према његовим ријечима сада санирана.

- Добро, не бих се вратио из Америке, не бих дошао раније и не би ме пустили да ми нога није у реду, тако да што се тиче повреде, супер сам - додаје Тео, који за сада није сигуран хоће ли заиграти за Србију послије скоро годину дана.

- Нисам причао са Салетом, јер је у тренутку кад сам се ја вратио из Америке, он је дошао. Мислим да ћемо ових дана разговарати и процијенити да ли има потребе да играм или да се спремам за наредну сезону. Не могу тренутно да одговорим на то питање - каже Теодосић.