latinica  ћирилица
07/06/2018 |  17:39 ⇒ 18:51 | Аутор: СРНА

Размјена информација са полицијским званичницима Српске

Руководиоци Граничне полиције БиХ данас су са полицијским званичницима Републике Српске и Брчко дистрикта размијенили информације о проблему илегалних миграција, а договорено је да ће помоћ двије полицијске агенције Граничној полицији у надзору граничног појаса на истоку БиХ бити конкретизована споразумима који ће бити потписани ускоро.
Руководиоци Граничне полиције БиХ са полицијским званичницима Српске и Брчко дистрикта - Фото: СРНА
Руководиоци Граничне полиције БиХ са полицијским званичницима Српске и Брчко дистриктаФото: СРНА

Директор Граничне полиције Зоран Галић захвалио је за подршку колегама из МУП-а Републике Српске и Полиције Брчког у спречавању илегалних миграција, саопштено је из Граничне полиције.

Састанку, у просторијама Граничне полиције, присуствовали су директор Полиције Републике Српске Дарко Ћулум, начелник Управе полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске Драган Јевђенић, замјеник шефа Полиције Брчко дистрикта Сенад Јашаревић и командант Јединице специјалне полиције Полиције дистрикта Драгомир Нишић.

Састанку су из Граничне полиције БиХ присуствовали помоћник директора за организацију и операције Слободан Крстић, те начелници кабинета директора Радиша Самарџија, Управе за операције Предраг Радојчић и Канцеларије за професионалне стандарде и унутрашњу контролу Владимир Поповић.