X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
12/06/2018 |  08:11 | Извор: СРНА

Без проблема у одвијању саобраћаја

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћа се несметано, а на граничним прелазима задржавања нису дужа од 20 минута, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза Српске.
Саобраћај - Фото: РТРС
СаобраћајФото: РТРС

На путу Добој-Тузла /дионица Пољице-Гаврићи/, на локалитету код тунела према Станић Ријеци и на раскрсници прије тунела, данас од 12.00 до 17.00 часова, због минерских радова, биће привремених обустава саобраћаја у максималном трајању до пет минута.

Због изградње кружне раскрснице Илићка, на дијелу магистралног пута, на споју улица Бијељинска и Илићка један биће измијењен режим одвијања саобраћаја у градском подручју Брчког.

На локалитету Сијерачке стијене, због већег одрона, саобраћај се и даље одвија успорено, једном траком, по привремено урађеном проширењу поред пута које је проходно за сва возила.

Због санације, саобраћај је потпуно обустављен за све категорије возила на дионици магистралног пута Бијељина-Главичице, док се путничка возила преусмјеравају на градске улице, а саобраћај теретних возила одвија се искључиво обилазницом.

На дионици магистралног пута Клашнице-Прњавор, у мјесту Хрваћани, на укрштању са ауто-путем у зони вијадукта Црквиште, обустављен је саобраћај и преусмјерен на привремену заобилазницу у непосредној близини због изградње ауто-пута.

Због изградње обилазнице око Брчког, саобраћај се одвија успорено на дионици магистралног пута Лончари-Брчко један и Брчко један-Брчко два.

На магистралном путу Клашнице један-Прњавор, у мјесту Друговићи, биће измијењен режим саобраћаја ради укључивања и искључивања механизације ангажоване на изградњи ауто-пута Бањалука-Добој до 30. септембра.

Због припрема за рехабилитацију магистралног пута М-17 дионица Модрича-Каруше и магистралног пута дионица Дервента /Жировина/-Шешлије саобраћај се одвија једном траком не дуже од 15 минута.

На дионици магистралног пута Брод на Дрини-Шћепан Поље забрањен је саобраћај за сва возила, чија укупна маса прелази 16 тона.

Саобраћај се одвија успорено, због активираних клизишта, на магистралном путу Бањалука-Јајце, локалитет Српских топлица.

На регионалном путу Каран-Нови Град, у мјесту Раковац, саобраћај је, због активираног клизишта, потпуно обустављен.

На регионалним путевима Карановац-Кнежево, у мјесту Љубачево, Укрина-Горња Вијака, Братунац-Дрињача и Лопаре /Мачковац/-Челић, саобраћа се једном траком наизмјенично због активираних клизишта.

На регионалном путу Теслић два-Подјезера, у мјесту Жежеља, због оштећења носиве конструкције моста преко ријеке Жежеље забрањен је саобраћај за возила чија укупна маса прелази пет тона.

На дионици А-1 Лепеница-Тарчин, због радова на потпорном зиду, саобраћа се претицајном траком, уз ограничење брзине од 60 километара на час.

Због санације клизишта на дионици А-1 Сарајево сјевер-Лепеница, саобраћај је код тунела Игман преусмјерен у претицајну траку, док је на локалитету Трешевине успорено саобраћање.