latinica  ћирилица
14/06/2018 |  13:43 ⇒ 14:42 | Аутор: РТРС

СНСД Бијељина: Наставак политике у интересу Српске

Градски одбор СНСД-а Бијељина представио је данас потенцијалне кандидате за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.
СНСД Бијељина - Фото: СРНА
СНСД БијељинаФото: СРНА

Предсједник бијељинског Градског одбора СНСД Недељко Ћорић рекао је да је СНСД свјестан тежине и важности предстојећих избора.

- Свједоци смо интензивних покушаја напада на институције Републике Српске и стварања атмосфере бунта. Наша политика је да сви који буду на листама представљају јединствену политику Републике Српске. Наша странка је свјесна свих опасности које су се надвиле над нама, али ми смо странка која биљежи највећи рејтинг од свих странака у Српској и гдје наши кандидати за појединачне функције, предсједник Милорад Додик и Жељка Цвијановић имају убједљиву предност у односу на друге кандидате - нагласио је Ћорић.

Он је истакао да је битно да грађани Бијељине препознају политику СНСД-а, да буду дио тима који ће им вратити достојанство и унијети нову наду за боље сутра, да се окрену људима који имају одговорност за функције које обављају и онима који ће их представљати на адекватан начин и у органима Републике Српске и заједничким органима на нивоу БиХ.

Потенцијални кандидати СНСД-а који ће се наћи на листи су и садашњи посланици у Народној скупштини Републике Српске Милица Ловрић, Синиша Максимовић, Војин Митровић, посланик у Парламентарној скупштини БиХ Милица Марковић, одборници Данијела Ђукин, Раде Косановић, Васо Арсеновић, Драган Кнежевић, Недељко Ћорић, некадашња предсједница Актива жена Нада Милошевић и садашња Тања Бошњаковић, те Александар Ђурђевић који је потпредсједник младих СНСД-а.

Актуелни посланик у Парламентарној скупштини БиХ Мирослав Миловановић захвалио се на понуђеној кандидатури, истакавши да ће дати пуни допринос раду странке, али да није заинтересован за посланичко мјесто.

Лидија Бешлић/РТРС