latinica  ћирилица
06/07/2018 |  12:14 ⇒ 12:19 | Аутор: РТРС

Тања Тулековић на челу Општинског одбора жена ДНС-а

На изборној Скупштини Општинског одбора жена ДНС-а у Козарској Дубици, за предсједницу је изабрана Тања Тулековић. ДНС је партија која, како је истакнуто, даје велики значај активима жена и настоји да ти активи јачају на свим нивоима.
Тања Тулековић - Фото: РТРС
Тања ТулековићФото: РТРС

"Формирањем општинског одбора жена ДНС-а Козарска Дубица ми ћемо само наставити да организовано и одговорно радимо на јачању инфраструктуре странке, промовишући политички програм, а организоваћемо и многе хуманитарне и едукативне акције, учествовати у јавном и културном животу Козарске Дубице и сарађивати са осталим одбормима жена", изјавила је Тулековићева.

Потпредсједник ДНС-а и предсједник Општинског одбора у Козарској Дубици Дарко Бањац рекао је да изборна скупштина Општинског одбора жена ДНС-а Козарска Дубица говори да ДНС иде у добром правцу.

"Велики је одзив и овдје су жене још једном показале да су вјероватно много одговорније од нас мушкараца. ДНС-а од 11 позиција које има у локалној и републичкој власти из Козарске Дубице, на пет позиција има жене и мислим да актив жена у Козарској Дубици добро организован, те да ће у наредном периоду радити и много боље", истакао је Бањац.