latinica  ћирилица
13/07/2018 |  17:43 | Аутор: Б92

Томић на клупи кошаркаша Црвене Звезде

Црвена звезда је ангажовала Милана Томића на позицију тренера првог тима, наводи се на званичном сајту српског шампиона.
Милан Томић (фото:kkcrvenazvezda.rs) -
Милан Томић (фото:kkcrvenazvezda.rs)

Некадашњи кошаркаш Радничког и Олимпијакоса, дугогодишњи члан стручног штаба и тренер клуба из Пиреја, са "црвено-бијелима" потписао је трогодишњи уговор.

Томић је своје кошаркашко име изградио у Грчкој, а са "црвено-бијелима" из Пиреја као играч и тренер, освојио је три титуле првака Европе, три национална шампионата и два купа Грчке.

-Милан Томић стиже у Црвену звезду жељан доказивања, и са изузетно богатим кошаркашким искуством, јер је након играчке каријере, у стручном штабу вишеструког првака Европе обављао све важне оперативне послове: тим менаџера, помоћника тренера, генералног менаџера, као и првог тренера Олимпијакоса у два наврата - кажу са Малог Калемегдана.

О термину конференције за медије и званичне промоције Милана Томића као првог тренера клуба, КК Црвена звезда мтс огласиће се у накнадно.

-КК Црвена звезда мтс изражава велико задовољство што је успијела да ангажује амбициозног тренера, који је током прошлог и овог љета, током преговора са нашим клубом показао велико поштовање према Црвеној звезди, идентичне идеје и амбиције које се поклапају са клупским, али и жељу и личну амбицију да постане први тренер КК Црвена звезда мтс.