latinica  ћирилица
08/08/2018 |  13:42 ⇒ 15:42 | Аутор: СРНА

Павловић најавио подношење пријава против добојског СДС-а

Независни кандидат за предсједника Републике Српске Војин Павловић рекао је Срни да ће данас или сутра поднијети пријаву Централној изборној комисији БиХ и Полицијској станици Братунац против СДС-а из Добоја због узнемиравања и нуђења новца за, како каже, продају мјеста у бирачким одборима за предстојеће изборе.
Братунац - Војин Павловић - Фото: СРНА
Братунац - Војин ПавловићФото: СРНА

Павловић каже да га већ три дана узнемиравају из СДС-а из Изборне јединице два за Парламентарну скупштину БиХ и нуде му "паре и функцију" за уступање мјеста у бирачким одборима у овој изборној јединици.

"У Савезу за 'преваре' су навикли да се служе свим средствима да би дошли на власт. Очито је да су пуни пара добијених од страних мешетара који не желе добро Републици Српској", оцијенио је Павловић.

Он је изразио очекивање да ће надлежни реаговати и предузети мјере по пријави коју ће поднијети уз доказе и бројеве телефона са којих су га позивали.

"Нисам се кандидовао да бих продавао мјеста у бирачким одборима него да побиједим западне слуге и кандидата Савеза за промјене Вукоту Говедарицу на предстојећим изборима и спасим Републику Српску од развлашћивања", каже Павловић.