latinica  ћирилица
09/08/2018 |  13:22 ⇒ 14:28 | Аутор: СРНА

Додик на састанку ОО СНСД у Угљевику

Предсједник СНСД- а Милорад Додик изразио је данас у Угљевику задовољство јер је већ у августу примјетна огромна мобилност чланства што потврђује да се могу очекивати велики резултати на предстојећим општим изборима у БиХ.
Опшински одбор СНСД Угљевик - Фото: РТРС
Опшински одбор СНСД УгљевикФото: РТРС

Додик је истакао да жели да СНСД у Угљевику манифестује политику која је препознатљива а чији је мото - Република Српска и њен народ прије свега.

- На дневном реду са чланством Општинског одбора у Угљевику био је договор о наступу на изборима. Као и свуда гдје се ми појавимо, наша очекивања су велика, па тако и овдје у Угљевику - рекао је Додик новинарима након проширеног састанка угљевичког Општинског одбора СНСД-а.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Угљевик Милутин Тасовас каже да је СНСД и даље најјача странка у Угљевику, да је од протеклих локалних избора консолидовала своје редове, а чланство је спремно да изврши све задатке које је Главни одбор пред њих поставио за 7. октобар.

- То је побједа Милорада Додика као српског члана Предсједништва БиХ, Жељке Цвијановић као предсједника Републике Српске, али и да наша листа убједљиво побиједи овдје у Угљевику - рекао је Тасовац новинарима.