latinica  ћирилица
09/08/2018 |  19:30 | Аутор: РТРС

Максимовић честитао Бијељинцима градску славу Светог Пантелејмона

“Свим грађанима Бијељине од срца честитам градску славу светог Пантелејмона са жељом да у годинама пред нама наш град буде љепши, бољи и да ову, али и све наредне славе, прославимо у здрављу, срећи и благостању“, поручио је честитајући Пантелино народни посланик и предсједник Покрета Успјешна Српска, Златко Максимовић.
Златко Максимовић (фото:infobijeljina.com) -
Златко Максимовић (фото:infobijeljina.com)

Како је истакао Максимовић, Бијељина као град на тромеђи има велики потенцијал за континуирани напредак на бројним пољима.

“Увијек може и боље и више. Постоји низ пројеката чија би реализација довела до тога да наш град заблиста пуним сјајем, каквим и заслужује“, рекао је и додао да се то не односи само на Бијељину, него и на цијелу Републику Српску.

Како каже, кључ успјешне и јаке Српске је у вриједном раду и труду.

“Када би већина уложила додатан напор, користили не чак ни сто одсто, него тек 70 одсто својих могућности и капацитета, ствари би биле много боље“, истакао је Максимовић.

Он је, са жељом да се убудуће више гради, запошљава и да се реализују привредни и културни пројекти још једном свим суграђанима честитао славу Светог Пантелејмона.

Извор: InfoBijeljina.com