latinica  ћирилица
12/08/2018 |  14:23 ⇒ 14:28 | Аутор: РТРС

Млади СП-а обиљежили Међународни дан младих акцијом "Ово смо ми" (ФОТО)

Актив младих социјалиста Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина данас је подијелом летака и промотивног материјала обиљежио Међународни дан младих. Нада Косановић је указала на важност укључивања омладине у доношење свих одлука у друштву, те позвала све младе који имају неку идеју да им се прикључе.
Бијељина - Млади социјалисти обиљежили свјетски дан младих акцијом "Ово смо ми" - Фото: РТРС
Бијељина - Млади социјалисти обиљежили свјетски дан младих акцијом "Ово смо ми"Фото: РТРС

"Ми традиционално обиљежавамо Међународни дан младих сваке године. Ово је дан који слави покретачку енергију и визију да свијет у којем живимо мијењамо на боље. Данашњу акцију "Ово смо ми", припремили смо како би активности које спроводимо свакодневно изложили нашим суграђанима и позвали их да своје проблеме и идеје подијеле са нама, како би заједно скренули пажњу надлежнима у локалној заједници. Желимо да будемо покретачка енергија младих у Бијељини, јер сматрамо да важна питања не смијемо препустити другима, већ да млади морају заједно да се организују и да се боре за своје идеје", истакла је Нада Косановић.

Градски одбор Социјалистичке партије Бијељина подржала је и ову акцију Актива младих, а предсједница Актива жена Данијела Лакић подсјетила је да се у посљедњих годину дана овој партији придружио велики број младих.

"Социјалистичка партија је негдје у протеклих годину дана значајно повећала број свог чланства, баш младим људима. То је оно што је нама фокус и на шта ћемо обратити значајну пажњу и у наредном изборном процесу. Наставићемо да радимо на томе да повећамо број младих активиста, јер на младима остаје будућност наше сттранке и будућност Републике Српске", навела је Лакићева. 

Млади активисти Социјалистичке партије промотивни материјал су грађанима дијелили на двије локације, испред Центра за културу и Народне библиотеке Филип Вишњић у Бијељини.