latinica  ћирилица
10/09/2018 |  19:59 | Аутор: СРНА

Шулић: Станивуковић у свој ријалити покушао да увуче и хероја Гаврила Принципа

Предсједник Младих социјалдмеократа Денис Шулић изјавио је за Срну да члан ПДП-а "Драшко Станивуковић наставља са вођењем ријалити политике, али овај пут је отишао корак даље па је након дједа, баке, пријатеља, кућног љубимца у свој ријалити покушао да увуче и хероја наше историје Гаврила Принципа".
Денис Шулић - Фото: СРНА
Денис ШулићФото: СРНА

Шулић је нагласио да је "посебно смијешно када Станивуковић, који је напао предсједника и премијерку Републике Српске, за себе каже да је Гаврило Принцип".

Он је констатовао да је мало људи у нашој историји који се могу поредити са Гаврилом Принципом, његовом храброшћу и његовом жртвом за слободу, а најмање би то могао да ради Станивуковић.

- Подсјетићу га да је Гаврило Принцип био борац за слободу нашег народа, а против власти која је била окупациона, док је Станивуковић напао народну власт у Српској коју је наш народ бирао, а и члан је странке која отворено сарађује са странцима који се код нас понашају као окупатори, тако да је он дио снага против којих би и данас био Гаврило Принцип као што смо и ми који само можемо рећи да имамо част што смо на Принциповом путу и што имамо исте принципе, а никако се не сматрамо достојнима да се поредимо са њим - поручио је Шулић.

Он је још једном позвао све учеснике у политичкој борби, а посебно младе, да ту борбу воде коректно, достојанствено и честито.

- Немојмо се служити провокацијама и подметањима! Изађимо пред народ и пустимо народ да одлучи. Одлука народа на изборима за нас је светиња - нагласио је предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић.