latinica  ћирилица
10/09/2018 |  21:36 ⇒ 21:45 | Аутор: РТРС

Бањалука: Представљени кандидати СП (ФОТО)

Социјалистичка партија одржала је прву предизборну трибину у Бањалуци, у препуној сали Дјечијег позоришта Републике Српске.
СП Бањалука - Фото: РТРС
СП БањалукаФото: РТРС

Пред неколико стотина грађана, представљени су кандидати за Народну Скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ, који су говорили о програмским рјешењима партије.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука и носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске Горан Селак, рекао је да су препуна сала и одлична атмосфера још један од показатеља да социјалисти расту, да добро раде и да имају основ да очекују историјски резултат у Изборној јединици три. 

Горан Селак (Фото: РТРС)

- Социјалисти раде пуним капацитетом. Први дан кампање смо обиљежили у препуној дворани у Добоју, а овдје смо такође показали да имамо тим за побједу и да имамо подршку грађана Бањалуке. Ово нам је прва реонска трибина од десет трибина које ћемо организовати у Бањалуци и послије оваквог скупа могу само да кажем да ћемо дефинитивно испунити наш циљ и освојити два директна мандата за Народну Скупштину и један мандат за Парламентарну скупштину БиХ. Вријеме је, као што видите, да социјалисти имају већи утицај, не само у Бањалуци, гдје већ одлично радимо, него и у Сарајеву, гдје ћемо послије 7. октобра имати свог представника - истакао је Селак.

Бањалука: Прва трибина Социјалистичке партије (Фото: РТРС)

Сљедећа реонска трибина Социјалистичке партије заказана је за уторак, 11. септембар у Сали мјесне заједнице Кочићев вијенац са почетком у 18.00 часова.