latinica  ћирилица
15/09/2018 |  19:57 | Аутор: СРНА

Б.Крупа: Пронађени дијелови тијела жене коју је убио син

Полиција је пронашла дијелове тијела жене, чије убиство је у Босанској Крупи признао њен син, потврђено је у Министарству унутрашњих послове Унско-санског кантона.
Полиција Федерације БиХ - Фото: СРНА
Полиција Федерације БиХФото: СРНА

Портпарол кантоналног МУП-а Снежана Галић рекла је да полицијски увиђај још траје и да ће мушкарац чији су иницијали Б.С, који је признао да је убио мајку, данас бити предат Тужилаштву Унско-санског кантона.

Галић је навела да је полицију јуче позвао мушкарац и рекао како му је његов брат Б.С. /33/ признао да је убио мајку и њено тијело закопао на непознатој локацији, преноси "Кликс".

Она је истакла да истражиоци никога нису нашли у кући, те да су дошли до сазнања да се Б.С. налази у Сарајеву гдје је и ухапшен.

"Јутрос је предат полицији у Босанској Крупи. Он је у изјави навео да је мајку убио сјекиром и закопао је у близини куће, али се није могао сјетити гдје тачно", објаснила је Галићева.

"Аваз" наводи да је син убио мају, те је њено тијело исјекао на комаде и закопао на више локација.

Према даљим наводима, син се није могао сјетити гдје је закопао дијелове тијела, те су помоћу багера прекопали простор око куће, гдје су и пронашђени остаци убијене.