latinica  ћирилица
16/09/2018 |  14:34 ⇒ 14:49 | Аутор: СРНА

Богданић: Срамота шефа Изборног штаба СДС-а Милана Миличевића

Члан Предсједништва СНСД-а Драган Богданић рекао је да од "Вукоте Говедарице никога више ништа не чуди јер је и до сада показивао озбиљан дефицит кредибилитета, али је срамотно да је Милан Миличевић као шеф Изборног штаба СДС-а и неко ко добро познаје породицу предсједника Владе Републике Српске Жељке Цвијановић себи на леђа натоварио огромну срамоту да учествује у свему овоме".
Драган Богданић - Фото: РТРС
Драган БогданићФото: РТРС

"Срамотно је да Миличевић пише писма предсједници Цвијановић у којима истиче да је 'ћерка српског официра чије име и данас борци изговарају са поштовањем', а да данас води Изборни штаб који потеже за оваквим очајничким лажима", истакао је Богданић.

Он је рекао да подметања која се пласирају данима и седмицама премијеру Српске, "нису ништа друго него посљедњи трзаји издајничке политике СДС-а којим они настоје да перу биографију свог предсједничког кандидата који се ни у рату ни након рата није чак ни ознојио за Републику Српску".

"Зато овим путем поручујем Милану Миличевићу - срам те било начелниче Теслића, који си шеф Изборног стаба СДС-а, што водиш кампању на овај начин а начелник си општине коју је премијеркин отац заједно са својим борцима одбранио у рату, док је твој предсједнички кандидат, за разлику од његових вршњака који су тешко страдавали у овом граду, био далеко и на сигурном". поручио је Богданић.