latinica  ћирилица
20/10/2018 |  20:12 ⇒ 20:50 | Аутор: РТРС

Породице Бошковић и Михајловић поносне на своје "златне" одбојкашице

Титула свјетских шампионки српских одбојкашица слави се и широм Републике Српске, а посебно у Билећи и Брчком, родним мјестима Тијане Бошковић и Бранкице Михајловић. Наше екипе су са њиховим породицама пратиле драматично финале.

Драматично финале, неизвјесна завршница и бриљантна Тијана, која је дала максимум у одлучујућем петом сету. За све што је,показала током шампионата проглашена је за најбољу играчицу Свјетског првенства. Породица, комшије и пријатељи, проживљавали су сваки поен, изгубљену лопту, сервис, и здушно бодрили своју Тићу. Нису крили ни сузе радоснице због историјског успјеха цијелог тима златних српских дјевојака.

Ништа мање узбуђења и навијања за српске одбојкашице ни у Брчком, гдје је срце куцало јаче за сваки освојени поен сјајне Бранкице Михајловић. Кад се ломио резултат, кад је требало показати снагу и смиреност, Бранкица и цијела екипа су одговориле задатку и исписале историју.

Породице Бошковић и Михајловић славље настављају у Београду, гдје ће дочекати златне дјевојке, које су понос и одбојкашки бисери са обје стране Дрине.