latinica  ћирилица
12/11/2018 |  11:35 | Аутор: Б92

Видић улази у тренерске воде!

Немања Видић је последњом изјавом усталасао јавност на Острву. Јасно се може закључити да има амбицију да ускоро уплови у тренерске воде.
Немања Видић, Златан Ибрахимовић и Вејн Руни (Фото: Twitter) -
Немања Видић, Златан Ибрахимовић и Вејн Руни (Фото: Twitter)

Видић је уочи манчестерског дербија оцјењивао шансе Јунајтеда у окршају са Ситијем. Резултат је познат, али многе је изненадила Видићева изјава дата по завршетку меча на "Етихаду".

Он је, како су то многи протумачили, изразио амбицију да и сам једног дана буде менаџер клуба са "Олд Трафорда".

"Ако Мурињо побјеђује тада ја као навијач не могу да будем љут, како бих ако рецимо побједимо десет мечева у низу. Да будем искрен желим да једног дана и сам будем менаџер, да имам довољно знања да се бавим тим послом. Тако да није фер да критикујем Муриња као неко ко у будућности жели да се бави тим послом", рекао је Видић.

Без обзира што је Манчестер сити показао да је далеко изнад овог тима Манчестер јунајтеда, Видић сматра да Португалцу још треба вјеровати.

"Он је менаџер који је освојио много трофеја. Можда ово није Јунајтед који смо навикли да гледамо, ово је Мурињов Манчестер и морате да прихватите то да је он менаџер који жели да игра овакав стил фудбала. То је стил игре који је имао у Интеру, мање више у Челсију док је са Реалом био отворенији", закључио је бивши капитен Манчестер јунајтеда.