latinica  ћирилица
13/11/2018 |  07:58 ⇒ 10:28 | Аутор: РТС

Ђоковић: Три брејка против Џона су показатељ добре игре

Након побједе над Џоном Изнером на старту турнира у Лондону, Новак Ђоковић је рекао да му је драго што је поново у "О2 арени" и да је одиграо добро, што три направљена брејка и показују.
Новак Ђоковић - Фото: Getty Images
Новак ЂоковићФото: Getty Images

"Прво желим да  захвалим свима који су дошли да гледају овај меч и надам се да сте уживали. Лијепо је вратити се у "О2 арену", обожавам ово мјесто јер сам овде имао много успеха, као и на Вимблдону."

"Што се меча тиче он је био одличан. Успио сам да направим три брејка против Џона што је некада немогућа мисија, али сам сада био на правом мјесту у право време. Сачувао сам своје сервис гемове, добро играо са основне линије и нисам му давао много прилика", рекао је Ђоковић послије меча.

На питање како се одбранити од сервиса Џона Изнера, који је протекле сезоне остварио преко 1.200 ас удараца, Ђоковић је уз осмијех поручио.

"Будите што даље од основне линије и изаберите страну", рекао је Новак.

Ђоковић је прошле сезоне због повреде пропустио турнир, а ове године се вратио као првопласирани на АТП листи.

"Мало сам уживао у периоду без тениса током опоравка од повреде, али ми је и недостајао. Увек сам истицао да је ово изузетан турнир, један од најзначајних и највећа сцена", закључио је Ђоковић и добио овације лондонске публике.