latinica  ћирилица
14/11/2018 |  13:49 ⇒ 16:22 | Аутор: СРНА

У четвртак свјеже, али претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује мало свјежије и претежно сунчано вријеме уз малу, а послије подне умјерену облачност и дневну температуру до 18 Целзијусових степени.
Сунчано - Фото: РТРС
СунчаноФото: РТРС

Ујутро ће бити облачно у централним и источним крајевима, око ријека и по котлинама магла или повећана облачност, а у Херцеговини и на сјеверу ведро са мало облака, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано са мало облака и свјежије. Послије подне умјерено наоблачење у већини крајева, а у Херцеговини у вечерњим часовима.

Вјетар слаб до умјерен, сјевероисточни, а у Херцеговини умјерена бура.

Јутарња температура од минус један до пет, на југу од шест до 11, а дневна од осам до 14, на југу и до 18 Целзијусових степени, подаци су Федералног хидрометеролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Чемерно, Хан Пијесак и Калиновик девет, Соколац 10, Мраковица 11, Фоча, Гацко и Сарајево 12, Невесиње 13, Дринић, Крупа на Уни и Сребреница 14, Бијељина, Добој, Мркоњић Град, Вишеград и Зворник 16, Бањалука и Приједор 17, Билећа 18, Требиње 20, Мостар 21, те Неум 22 Целзијусова степена.