latinica  ћирилица
16/11/2018 |  20:26 ⇒ 22:55 | Аутор: РТРС

Градски одбор СНСД Бањалука прославио побједу на изборима (ФОТО)

Предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас на заједничком окупљању Градског одбора СНСД Бањалука,а поводом побједе на изборима, да је ова странка остварила значајне резултате на свим нивоима.

"Овдје смо на заједничком окупљању наше партијске градске организације у како би обиљежили напоре које смо уложили сви заједно да резултат СНСД-а на републичком нивоу буде добар. Остварили смо значјану и велику побједу" рекао је Додик.

Он је истакао да је бањалучка организација СНСД-а на челу са градоначелником и предсједником Игором Радојичићем учинила озбиљне напоре у предизборној кампањи, без обзира на неке ствари, које се, како наводи нису могле предвидјети или нису биле онакве какве су очекивали.

"Без учешћа бањалучке организације наш успјех не би био толики. Не би могли да га успијемо на нивоу БиХ. Ипак, најважнија  је побједа на нивоу Републике. Овдје смо дошли да се захвалимо нашим активистима и то је главна сврха ове вечери", истакао је Додик.

СНСД прослава (Фото: РТРС)

Предсједница Владе Републике Српске и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић је додала да странка и иначе има праксу окупљања и када су у питању предизборне, редовне али и неке друге активности.

"Мислим да треба заједно да обиљежимо и прославимо велику побједу коју је СНСД остварио као партија, али исто тако и њени појединачни кандидати", изјавила је Цвијановић.

Истакла је да су она и Додик изнијели највећи терет свега тога, упркос томе што су били коалициони кандидати.

"Знам да је наша организација оставила траг на терену и предано радила. Чека нас још изазова, али идемо даље. Храбро", поручила је Цвијановићева.

СНСД прослава (Фото: РТРС)

Предсједник Градског одбора СНСД Бањалука Игор Радојичић рекао је да је глобално гледано СНСД побиједио на свим нивоима у Српској и да има далеко бољу позицију него 2014. године.

Он је навео да у том бањалучком одбору нису у потпуности задовољни изборним резултатом и додао де ће то анализирати на сједници Градског одбора наредне седмице, те да ће утврдити све оно што је изнутра и извана довело до оваквог резултата и да ће се припремати за наредне изборе.