latinica  ћирилица
17/11/2018 |  08:53 ⇒ 13:53 | Аутор: РТРС

Стевандић: Владу Српске више нико не може уцјењивати

Уједињена Српска и ја нисмо пришли никоме. Неки други су пришли и прелетјели, рекао је у интервјуу за "Независне" Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

- Ако прилазе из искрених намјера јер су схватили да је то једина могућност да дају допринос, то је у реду. А ако прилазе из неких ниских намјера или трговачких побуда, онда је то друга прича - рекао је Стевандић.

Истакао је да ће Уједињена Српска инсистирати на бољој економској политици, запошљавању у реалном сектору...

- Видјели смо да су Милорад Додик и Жељка Цвијановић већ били са Сашом Тривићем и послодавцима, и то је већ добар знак који показује да то неће бити мртво слово на папиру или разлог за хватање позиција, него одговорност да се ухватимо у коштац с одласком младих, фокусирањем на привредне активности на вишем нивоу, више запошљавања у реалном сектору и мање политичког руковођења. Оно што је за нас било веома важно је да имамо релакс у односима српско - српски представници Босна и Херцеговина - Република Српска и сад напокон имамо исту репрезентацију. Биће нам много лакше, али то не значи да ћемо радити боље. То што ће нам бити лакше, треба да буде додатни мотив да радимо још боље да бисмо направили бенефит - поручио је Стевандић.