latinica  ћирилица
17/11/2018 |  10:18 ⇒ 19:51 | Аутор: СРНА

Бањалука: Подршка младих ДНС-а Чубриловићу

Организација младих ДНС-а Бањалука подржава замјеника предсједника ДНС-а Недељка Чубриловића, који је и предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука, и сматра да његова смјена није легитимна, те да о њој треба да одлучује Главни одбор странке.
ДНС - Фото: илустрација
ДНСФото: илустрација

Из бањалучке Организације младих ДНС-а истичу да Републичка организација младих није заузела никакав став о актуелној ситуацији у ДНС-у нити је одржана сједница Предсједништва младих.

Организација младих ДНС-а Бањалука поручује да изношење било каквог саопштења у јавност сматра неприхватљивим и личним ставом предсједника младих Боривоја Обрадовића, за кога наводе да нема подршку ове градске организације.

"На мјесто предсједника младих дошао је против воље градске организације младих и захваљујући пријатељским везама са предсједником ДНС-а Марком Павићем", наводи се у саопштењу Организација младих ДНС-а Бањалука.

У овој организација додају да се Градски одбор Бањалука, чији су дио, бори и покушава да укаже на овакве аномалије у странци, те сматрају да није у реду да људи без страначког стажа добијају најзначајније страначке функције.