latinica  ћирилица
17/11/2018 |  17:49 ⇒ 20:32 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Зворник један од бедема политичке моћи СНСД-а

Градски одбор СНСД-а Зворник организовао је у Табанцима прославу изборне побједе СНСД-а и кандидата ове странке на општим изборима.

Дружењу је присуствовала и предсједница Владе и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић, али и кандидат за мандатара за састав нове Владе Радован Вишковић.

Цвијановићева је изјавила да је странка остварила велику и спектакуларну побједу, а да је Зворник остао један од бедема политичке моћи СНСД-а и град чији су грађани поново указали повјерење политици ове странке.

- Много тога смо урадили заједно у Зворнику, у овој изборној јединици и широм Републике Српске. Имаћемо стабилну власт на нивоу Републике, имамо одговорне људе на нивоу локалних заједница као што је то случај са Зворником, сад треба само да разумијемо да је јединство кључна ствар. Када смо јединствени и када заједно радимо и удружимо снаге и вољу успјех неће изостати - рекла је Цвијановићева.

Она је рекла да ће Република Српска у и наредном периоду имати стабилну власт и одговорне људе на нивоу локалних заједница, као што је то случај у Зворнику.

- Сада имамо релаксирану ситуацију, имамо поставку СНСД-а на нивоу БиХ, превасходно српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика - рекла је Цвијановићева.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић пожелио је Цвијановићевој свако добро и срећу у обављању нове функције - предсједника Републике Српске.

- Желим Зворнику, Републици Српској, па и БиХ, када већ Милорад Додик иде тамо као српски члан Предсједништва, да у наредне четири године радимо сви скупа и да нам свима буде боље - рекао је Стевановић.