latinica  ћирилица
19/11/2018 |  12:53 ⇒ 16:36 | Аутор: Независне

Анђушић напушта требињски ПДП?

Одборник ПДП-а у требињском локалном парламенту Зоран Анђушић, који је до прије неколико мјесеци био најватренији критичар позиције, објаснио је данас на сједници Скупштине Града Требиња своје ћутање у неколико посљедњих мјесеци, јер је у јуну ове године од своје странке добио допис да је искључен из Предсједништва Градског одбора ПДП-а и да нема право медијски представљати Градски одбор ПДП-а Требиње.
Зоран Анђушић - Фото: nezavisne novine
Зоран АнђушићФото: nezavisne novine

Он је, међутим, потврдио да је његово ћутање кренуло још раније, када су се формирале посланичке листе и због којих је он био огорчен зато што он није кандидат.

"Ја сам сматрао да сам својим досадашњим радом као одборник у Скупштини Града Требиња заслужио да будем један од кандидата за посланичке листе", каже Анђушић.

Каже да ипак, за сада, не жели да дјелује ван своје странке, али ће се вјероватно све издефинисати када овај проблем сагледају у Главном одбору странке.

Партију демократског одбора у требињском парламенту су одмах по формирању власти након претходних локалних избора напустили Неђо Ћебеџија и Ненад Шаренац, а још је неизвјесно да ли ће то учинити и Анђушић, иако он то негира.