latinica  ћирилица
20/11/2018 |  12:37 ⇒ 14:24 | Аутор: СРНА

Чубриловић: МУП гарант безбједности Српске и њених грађана

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић истакао је да је Министарство унутрашњих послова Српске гарант безбједности Републике и њених грађана, чији припадници професионалним радом и ангажманом дају знатан допринос стабилности и развоју Републике и свих њених органа и институција.
Недељко Чубриловић - Фото: РТВ Слобомир
Недељко ЧубриловићФото: РТВ Слобомир

"Поносни смо што је МУП Републике Српске једна од најпрофесионалнијих безбједносних институција у региону. Полиција Српске гарант је стабилности, мира и поштовања владавине закона и безбједности свих наших грађана", навео је Чубриловић у честитки поводом крсне славе МУП-а Свети архангел Михаило - Аранђеловдан.

Он је навео да је прослава крсне славе прилика да се ода признање припадницима полиције Српске који су животе дали у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату за стварање Републике Српске и одбрану слободе српског народа.

"Јаке и професионалне полицијске снаге темељ су јаке, сигурне и стабилне Републике Српске", истакао је Чубриловић у честитки коју је у своје и у име Народне скупштине упутио министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору Полиције Дарку Ћулуму и припадницима ове службе.