latinica  ћирилица
21/11/2018 |  15:30 ⇒ 15:42 | Аутор: Б92

ПСЖ у паници: Нејмар и Мбапе повређени!

У Пари Сен Жермену се хватају за главу јер су исте ноћи двојица најбољих играча Парижана изашли из игре због повреда, који притом вриједе око 400 милиона евра.
Нејмар - Фото: AFP
НејмарФото: AFP

 

Нејмар је повриједио мишић ноге послије само шест минута, замјенио га је Евертонов Ришарлисон који се касније испоставио као добро рјешење. Љекар "Селесаа" Родриго Ласмар је рекао да је Нејмар осјетио нелагоду.

"Требаће више времена да се све то анализира и оде на скенер, али у суштини не би требало да је озбиљна повреда", рекао је Ласмар, што је путем друштвених мрежа рекао и Нејмар.

Бразил је побиједио Камерун 1:0, Франуцска је истим резултатом савладала Уругвај голом Жируа, али је у 36. минуту остала без Килијана Мбапеа који је повриједио раме у језивој сцени послије дуела са голманом Уругваја Мартином Кампаном.

Голман је потрчао ка Мбапеу да га у казненом простору своје екипе "одсјекао", јер је хитри Француз већ примио лопту. Мартин је уклизао, Мбапе је пао и раме му се нашло у потпуно неприродном положају.

Дидије Дешам је морао да га мијења Флоријаном Тованом, а сада слиједи стрепња да ли ће и колико бити спремни за окршај са Ливерпулом у Лиги шампиона за седам дана.

Нејмар и Мбапе су уз Каванија дио ударног трија ПСЖ који би без њих евентуално имао много тежи посао против Ливерпула и Црвене звезде у гостима, у одлучујућа два кола Лиге шампиона.