latinica  ћирилица
05/12/2018 |  09:19 ⇒ 10:23 | Аутор: Б92

Обрадовић задовољан: На правом смо путу

Селектор женске рукометне репрезентације Љубомир Обрадовић био је задовољан послије побједе над Данском у посљедњем мечу групне фазе Европског првенства.

"Не знам да ли је ово најбоља партија откад сам постао селектор, мени су се јако свиђале утакмице са Јужном Корејом и Холандијом на Свјетском првенству у Њемачкој. Превише смо мало заједно да бисмо направили велике ствари, знате колико смо заједно на окупу, на сваком одкупљању покушавамо да додамо неку нову ствар нашој игри. Чини ми се да смо на правом путу. Слиједе три тешке утакмице, против олимпијског првака (Русије), свјетског шампиона (Француске) и Црне Горе. Ти мечеви ће да нам покажу докле смо стигли. Остаје само жал за бодом или два против Шведске. Могли смо да добијемо и ту као и ову утакмицу. Имали смо план да пренесемо четири бода и да јуримо полуфинале", рекао је Обрадовић послије меча.

Селектор је истакао и шта им је недостајало у мечу са Шведском.

"Против Шведске нам је недостајала реализација, што смо сада добили, а добро смо одиграли и у одбрани. Дјевојке су биле под морањем да славе, односно да контролишу резултат када су стекле предност. Било је битно да сачувамо предност, у чему смо и успјели", истакао је селектор Србије.