latinica  ћирилица
06/12/2018 |  15:08 | Аутор: ТАНЈУГ

Бен: Моја најбоља полусезона у каријери!

Нападач Црвене звезде Мухамед ел Фарду Бен, стријелац два гола у побједи над Спартаком у Суботици (3:1), признао је да ове полусезоне игра најбоље у каријери.
Ел Фарду Бен - Фото: РТС
Ел Фарду БенФото: РТС

Бен је у свим такмичењима постигао 15 голова, а посебно се истакао у квалификацијама за Лигу шампиона и самом такмичењу.

"Ово је можда и најбоља полусезона у мојој каријери. Још није готова, надам се да ћу дати голова и да се нећу зауставити", рекао је Бен за клупски сајт.

Фудбалер са Коморских Острва у Суботици је погодио из пенала и на асистенцију Вељка Симића за нови убједљив тријумф "црвено-бијелих".

"Много пута до сада сам рекао да сам сигуран у себе када спустим лопту на "бијелу тачку". То се потврдило и јуче. Код другог гола Симић ми је упутио одличан центаршут и није ми било тешко да затресем мрежу", рекао је Бен, наглашавајући да је побједа на "одличном терену потпуно заслужена".

Сада је само Напредак у глави, иако Звезду три дана касније чека утакмица против Пари Сен Жермена у Лиги шампиона, говори Бен.

"Сада размишљамо само о Напретку и о томе како да наставимо побједнички низ у домаћем шампионату. Веома је битно и за тим и за мене што побјеђујемо, додатно нам расте самопоуздање", закључио је он.

Бен је непуну годину члан Црвене звезде у коју је дошао из Олимпијакоса, а раније је играо још за Паниониос, Левадијакос, Верију, као и француске клубове Ван и Авр.