latinica  ћирилица
10/12/2018 |  14:18 | Аутор: СРНА

Одличан почетак зимске сезоне на Јахорини

За првих 10 дана рада ски-центра на Јахорини приходи од продаје улазница увећани су за готово 100 одсто у односу на исти период прошле године, када је зимска сезона на овој планини била рекордна, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".
Јахорина (Фото:Jahorina info) -
Јахорина (Фото:Jahorina info)

Захваљујући систему за вјештачко осњежавање стање на јахориниским стазама је одлично и Олимпијски центар ће спремно дочекати манифестацију "Ретро ски-опенинг" која ће бити одржана од сриједе до недјеље, од 13. до 16. децембра.

У Центру истичу да ће у том периоду у погону бити ски-лифт "Пољице", шестосјед "Пољице" и "Огорјелица", а за најмлађе ски-вртић "Пољице" и новоизграђени ски-вртић "Рајска долина".

За скијаше ће радити продајна мјеста "Пољице", "Огорјелица", "Бистрица" и "Рајска долина", а сви ће моћи да искористе попуст на ски-карте од 70 одсто.

"Добар провод на Јахорини не јењава, тако ће сви посјетиоци 15. децембра имати прилику да уживају уз пјесме `Црвене јабуке`, док се за 29. децембар спрема посебан спектакл, концерт Лепе Брене, којим ће на Јахорини почети новогодишње славље", наводи се у саопштењу из Олимпијског центра Јахорина.