latinica  ћирилица
16/12/2018 |  12:37 ⇒ 12:43 | Аутор: Б92

Чукарички и Звезда играју на "Брду"

Фудбалери Црвене звезде и Чукаричког одиграће меч посљедњег кола јесењег дијела шампионата од 18 часова, саопштено је из "Љутице Богдана".
Званично: Чукарички и Звезда играју на "Брду"    (Фото:FK Crvena zvezda.rs) -
Званично: Чукарички и Звезда играју на "Брду" (Фото:FK Crvena zvezda.rs)

"Звезда чисти терен Чукаричког, желимо да играмо због регуларности првенства. Ставићемо све расположиве снаге да се терен очисти и утакмица одигра", рекао је Звезда Терзић, а преноси Звезда.

Стање терена на "Брду" није било најбоље у јутарњим часовима, међутим ради се пуном паром како би се отклонили сњежни наноси и како би се утакмица одиграла.

Првобитно је меч био заказан за суботу од 15 часова, па је помјерен за сутрадан у исто вријеме, а званична одлука је да ће се одиграти од 18 сати.

До сада је одигран само један дуел и то између Партизана и Мачве у петак, међутим услови су такође били веома лоши. Дан касније стање је било још горе, а данас, у недјељу, је нешто боље и утакмица између Чуке и Звезде ће се одиграти.

Када је ријеч о осталим теренима, веома лоше стање је у Земуну, Младост и Рад ће играти у понедјељак, док би утакмице у Новом Саду (15), Суботици (13) и Нишу (19) требало да буду нормално одигране.