latinica  ћирилица
16/12/2018 |  19:45 ⇒ 19:46 | Аутор: СРНА

Бањалука: Станивуковић на челу Градског одбора ПДП-а

Драшко Станивуковић нови је предсједник бањалучког Градског одбора ПДП-а и биће кандидат ове странке за градоначелника Бањалуке на локалним избрима 2020. године, одлучио је вечерас овај одбор.
Станивуковић и Црнадак - Фото: СРНА
Станивуковић и ЦрнадакФото: СРНА

Досадашњи предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Игор Црнадак рекао је да је, на његов приједлог, донесена одлука да Станивуковић буде на челу овог одбора до краја његовог мандата 2021. године.

Црнадак је, након сједнице Градског одбора ПДП-а, рекао новинарима да је једногласно донесена одлука и да Станивуковић буде кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке.

- Наша порука Бањалуци је да смо разумјели шта нам је саопштено - хоћемо још бољи резултат и још већу подршку да би ми граду то вратили 2020. године на најбољи могући начин. Зато смо се одлучили на ове мјере показујући још једном да се ПДП наставља отварати, ширити и подмлађивати - рекао је Црнадак.

Станивуковић је рекао новинарима да ће сваки дан вриједно и исцрпно радити као што је и до сада био случај.

- Остаћемо посвећени свакодневном раду и очекујем да ће грађани кроз годину- двије тај рад препознати - рекао је Станивуковић.

Он је захвалио Црнатку што му је указао повјерење, истичући да ПДП слуша потребе грађана који хоће нове људе и младалачку енергију и снагу.