latinica  ћирилица
18/12/2018 |  14:17 | Аутор: СРНА

У сриједу претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се, након веома хладног и ведрог јутра, очекује претежно сунчано вријеме, уз дневну температуру од минус два до осам степени Целзијусових.
Зима - Фото: РТРС
ЗимаФото: РТРС

Јутро ће бити ведро и хладно, у планинама веома хладно, а око ријека и по котлинама магла или ниска облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће бити сунчано и прохладно са мало облака, а у појединим котлинским предјелима и око ријека магла ће се задржавати, док ће према вечери доћи до постепеног наоблачења, прво на западу.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 12, Јајце и Хан Пијесак минус четири, Сарајево и Тузла минус један, Бањалука, Бијељина, Добој, Градачац, Зворник и Сански Мост нула, Бихаћ, Брчко, Фоча, Бугојно и Зеница један, Ливно три, Дрвар пет, Билећа, Мостар и Широки Бријег осам, Требиње девет, Столац 10 и Неум 11 степени Целзијусових.